Skip to content

 

Vania Butt har spilt for Hundvågs 2009-jenter siden barnefotballen og prøver nå lykken i Viking som i år spiller i J17 serien. Vania Butt har vart en stor del av den enorme fremgangen som J2009 har vært gjennom de siste årene. Hundvåg-jentene som siste 2 årene har vunnet 2 stk KM-titler , 2 stk førsteplasser i Kvia-vinterserien, kvartfinale i Jente talent Cup, 2 stk andreplasser i Adidas Cup, vinner i Kretsmesternes mester, 1- delsfinale i Norway Cup og førsteplass i Troll cup, blant annet!

Vania startet som back og ble senere omskolert til sentral midtbane med enorm fysikk, innsats og løpskapasitet. Motstanderne har ikke hatt særlig lyst å spille mot Vania på den sentrale midtbanen! Det er et stort kompliment!

Vania er en jente man alltid har kunnet stole på og har alltid gitt 110% på både treninger og kamper uansett vær. Vania har og deltatt på søndagstreninger for mer utvikling utover de 4 vanlige treningsøktene i uken med en gruppe dedikerte jenter der hovedtrener Mattias har ordnet med eget opplegg. Hun har og hatt egentrening før og etter vanlige treninger. 

Veldig trist å miste en flink fotballspiller, men Vania ønsket å prøve lykken i Viking. Vi ønsker henne masse lykke til og skulle det være så at hun ønsker å komme tilbake så er hun selvfølgelig velkommen hjem til oss i Hundvåg igjen!