Skip to content

Hundvåg IL Fotball inviterer til Kiwi Hundvåg Knotteskole for gutter og jenter født 2018.

Vi ønsker gutter og jenter født 2018 velkommen til Kiwi Hundvåg Knotteskole! Knotteskolen er også åpen for barn født 2017 som ikke har vært med på fotball tidligere.

Kiwi Hundvåg Knotteskole er et gratis tilbud for å prøve seg på fotball. Klubben stiller med trenere og utstyr, barna møter med foresatt eller annen voksenperson som er med å ser på treningene.

Første trening er torsdag 1. juni kl. 1700-1800. Oppmøte er i «halvsirkelen» på den øverste kunstgressbanen i Hundvåg Idrettspark (i enden nærmest Hundvåg skole). Videre blir treningene på samme tid og sted ukentlig, og siste trening før sommerferien blir torsdag 22. juni. I august starter vi opp igjen omtrent ved skolestart.

Vi ber om at alle deltakerne registrerer seg her: Klikk her for å komme til registreringsskjema (Spond)

Klubben stiller med trenere og utstyr, barna møter med foresatt eller annen voksenperson som er med å ser på treningene. Det eneste som er helt nødvendig av utstyr for barna er leggbeskyttere, dette er påbudt utstyr i fotball. For de som trenger å kjøpe dette kan man gå til Sport1 Hundvåg i krossen. Ta gjerne også med drikkeflaske, og klær som er gode å bevege seg i. Fotball er utendørsidrett, så kle barna etter været.

Foresatte må være til stede under treningen.

PS: Vi har også tilbud for eldre barn som vil begynne på fotball. Ta kontakt med oss om det er aktuelt. Barn født 2017 som ikke har forsøkt seg på fotball er velkommen til å bli med på Kiwi Hundvåg Knotteskole i år.