Skip to content

Hardt arbeid over lang tid belønner seg, det kan vi se med de Hundvåg-guttene her. 1.januar signerte Viking tre 2009-gutter fra oss, Jonathan Debes, Belix Hviding og Sondre Bakken. Dette er gutter som har drevet med utallige timer med egentrening, tatt ansvar for egen utvikling, og vært disiplinerte over lang tid.
De tre guttene har vært fast på 2008-laget og vært viktige bidragsytere i treningshverdagen og kamphverdagen for G2008!🤩

Men! Det er ikke kun de her som blir belønnet med å dra videre til et akademi. Fra sommeren av blir Eliah Debes, Fredrik Osmundsen, Mathias Sandsmark og Eivind Hagen Sandnes Ulf-spillere! De har allerede trent med Sandnes Ulf i et halvt år, og kommer til å være med både med Hundvåg G2008, og Sandnes Ulf fram til sommeren for å tilrettelegge at hverdagen blir best mulig for guttene.

Hundvåg Fotball er kjempestolte, og håper at de unge håpefulle kan se opp til de guttene her! De har vist at disiplin, egentrening og gleden med fotballen har drevet dem langt!

Gratulerer og masse lykke til videre gutter 🤩