Skip to content

Hundvåg Fotball ønsker å gjenta suksessen fra i fjor og invitere til en ny jentedag, lørdag 2. september.

Dagen er for alle jenter i alderen 5-12 år i Hundvåg bydel som spiller fotball eller som har lyst til å prøve å spille fotball. Dette er for både medlemmer og ikke medlemmer og arrangementet er gratis. Klubben vil stå for all mat og drikke under lunchen. I tillegg vil alle deltakeren få hver sin T-skjorte. Jenter fra ungdomsavdelingen vil sammen med trenere i klubben stille som trenere.

Vi kommer også til å få besøk fra Viking Damelag, og alle deltakere vil få gratis billetter til hjemmekampen deres på SR-Bank Arena Søndag 3 september.

Med på laget har vi også Sport1 Hundvåg, Rema 1000 Hundvåg og Blu Offshore som sponsorer. Takk til Hundvåg Bydelsutvalg som støtter arrangementet, og Equinor støtteordning som har gitt penger til Jenteløftet på Hundvåg.

Meld deg på, ta med deg en venn (eller flere) og bli med på en ny gøy fotballdag på Kunsten.

Påmeldingsfrist er Fredag 18 August.

Spørsmål kan sendes til jenteansvarlig@hundvagfotball.no

Klikk her for påmelding (lenkes til Spond).