Skip to content

Hundvåg IL følger oppfordringen fra Bjarne Kvadsheim, og inviterer utvalg for kultur, idrett og samfunnsdialog i Stavanger kommune på befaring på klubbhuset.

Bildet; Utklipp fra Stavanger Aftenblad e-avis 11. januar 2023.

Mange av våre medlemmer og tilhengere har nok fått med seg Stavanger Aftenblad sin sak fra 10. januar 2023, om Hundvåg ILs klubbhusplaner. Der ba Bjarne Kvadsheim (Sp), leder for utvalg for kultur, idrett og samfunnsdialog i Stavanger kommune, om en invitasjon til Hundvåg for å se på forholdene og bli presentert for våre planer.

Den oppfordringen har vi selvsagt tatt, og vi har invitert politikerne sammen med idrettsavdelingen, til befaring og gjennomgang av saken. Få siste nytt om saken i vloggen til styreleder Frode Larsen på Hundvåg ILs facebookside: