Skip to content

Torsdag 19. januar hadde Bojan Zajic en gjesteopptreden på A-lagets trening.

Bojan Zajic (i midten på øverste bildet, mellom Kim Munkvold (venstre) og Sigurd Solheim) er tidligere Serbisk midtbane- og landslagsspiller. Han har blant annet spilt 458 kamper og scoret 64mål i sin karriere

Bojan har hatt en spennende karriere som fotballspiller og startet sin i Napredak Krusevac.

I 2007 ble han lånt ut fra FK Partizan til Vålerenga med opsjon på kjøp, noe Vålerenga benyttet seg av og han ble raskt en hitt hos klanen. Veien videre gikk innom Sarpsborg 08 før han endte opp i Sandnes Ulf i 2016-2017 sesongen der. Bojan er i dag assistenttrener i Sandnes Ulf og har UEFA A-lisens. Torsdag 19.01 tok han turen ut til Hundvåg IL for å bidra med kunnskap og inspirasjon til gutta på A-laget. Der han bidro aktivt under treningen i alt fra coaching på øvelsene til samtaler med spillere og trenere/støtteapparat. Planen videre er at vi håper å se Bojan på flere av treningene fremover i tiden som kommer.

Fotograf: Aleksander Gjengedal Sunde.