Skip to content

I helga har ca. 150 lag med rundt 1000 spillere vært i sving på banene på Hundvåg.

I helga har ca. 150 lag med rundt 1000 spillere vært i sving på banene på Hundvåg. I tillegg har rundt 100 dugnadsfolk bidratt med salg av lapper, lapskaus, frukt og mye annet snacks. I tillegg kommer rundt 35 dommere og dommeransvarlige som har gjort en kjempeflott innsats. Foreldre og foresatte har gjort sitt, og bidratt med blant annet 250 liter vaffel- og lapperøre.

Rita Rønneberg skryter av alle som har deltatt.

– Det har vært en fantastisk innsats fra alle som har vært med. Det er stor grunn til å være stolt av alle i klubben. Alle har gjort sitt for at cupen skal bli en suksess.

Det merkes godt på deltakerne at det har vært lagt ned et godt arbeid.

– Vi har fått mye skryt fra andre lag for cupen. Både når det gjelder banene, dommerne og opplegget. Det har også vært populært at alle navnene på spillerne har blitt ropt ved premieutdelingen. Det har blitt klappet og jublet for alle spillerne.

– Bama, Kiwi og NFF må selvsagt også nevnes, sier daglig leder i Hundvåg IL, Jaran Moberg. – De stiller med masse frukt og premier, og er en uvurderlig samarbeidspartner, både praktisk og økonomisk.

En smilende Rita gleder seg allerede til neste turnering.

– Jeg vil bare få takke alle for den innsatsen de har vist og jeg gleder meg allerede til neste år. Jeg vil invitere alle som har mulighet tilbake, det samme gjelder alle de flotte folkene i klubben som har bidratt.

Bildetekst: Cupgeneral Rita Rønneberg, i midten, sammen med kjekke folk i dugnadsgjengen nyter sola på terrassen.