Skip to content

Jenter 13 er videre til finalehelg i Gjøvik i den uofisielle NM turneringen Adidas Cup.

Etter å ha vunnet puljen så var det 1/8 final mot Vard Haugesund der Hundvåg jentene tok en sterk seier etter en tøff kamp med 0-2 på bortebane. Kvartfinalen mot Aurskog blei spilt i Grimstad cpå Imås stadion. Kampen var jevn i første omgang der Aurskog hadde overtaket på Hundvåg jentene, men de største målsjansene stod Hundvåg for. Etter pause kom Hundvåg jentene på banen med ny energi og viste seg frem fra sin beste side. Kampen endte 0-3 etter 3 herlige mål som kom fra innlegg. Keeper Spillet var meget stabilt og forsvarsspillet likeså. Slitekamp for midtbanen med mange tøffe dueller. Nå venter finalehelg i Gjøvik den 8-9 Oktober. Heia Hundvåg!