Skip to content

Neste uke skjer det mye i Hundvåg IL og Hundvåg fotball. Det braker løs på 16. mai og kampen mellom Viking og Jerv, der fotballavdelingen har klubbdag på Viking stadion. Sjekk ditt lag for mer info om flaggborg, ballhentere på kampen og billetter.

17. mai er det tre hovedpunkter.

Hundvåg IL deltar i barnetoget på Hundvåg som går fra Skeie skole kl. 10 med oppmøte ca. 15 minutter før. Dette er i anledning av at Hundvåg fotball var 50 år i 2021, men feiringen utgikk pga. pandemien. Vi oppfordrer barn til å gå med skolene, men de som ønsker det kan gå med Hundvåg IL, og ta gjerne på klubbtøy.

Etterpå blir det 17. mai-feiring på klubbhuset med grilling og salg av is og kaker. Dette arrangementet starter kl. 10:45 – 13:00 og er åpent for alle som ønsker å komme, store og små.

Ca. kl. 15.30 samles alle som vil og har mulighet til å gå ved fisketorget for å gå i folketoget i sentrum. Avgangen til folketoget er kl. 16 og vi oppfordrer alle til å gå i klubbtøy og ta med baller eller andre effekter som kan skape stemning. Vi satser på å ha klar flagg og vimpler, og dette er også en feiring av 50 år for Hundvåg IL. Ta gjerne på tidligere utgaver av klubbdrakten og en lapp for ca. årstall fra når drakten kommer fra. Også medlemmer i Hundvåg håndball deltar, og barn og voksne velger selv hvilken forening de vil gå sammen med.