Skip to content

Hundvåg IL skal gå i folketoget i Stavanger sentrum som 50-årsjubilant i år.

Hundvåg IL skal gå i folketoget i Stavanger sentrum som 50-årsjubilant i år (50 år i 2021). Vi oppfordrer alle små og store, spillere, ledere, trenere, foreldre og søsken til å gå i toget i gult og blått og møte opp ca. kl. 15.30 i Stavanger sentrum.

Rekkefølgen i toget er ikke publisert i skrivende stund, men på denne siden finner du info om ruten toget skal følge: https://www.stavanger.kommune.no/17.-mai-i-stavanger/

Fotballavdelingen vil organisere påmelding for hvert lag og gi mer info om påkledning og hvilket utstyr som skal tas med av hvert lag. Vi oppfordrer så mange som mulig til å møte slik at vi virkelig viser igjen i toget. Har du spørsmål, så ta kontakt med din avdeling i Hundvåg IL.

God 17.-maifeiring! 🙂

Mvh, Tommas Ø. Grøtterød
Styremedlem, ungdomsavdelingen fotball og kontaktperson for folketoget, Hundvåg IL