Skip to content

KNOTTESKOLEN 2024 STARTER OPP 15. MAI

 

Kiwi Hundvåg Knotteskole 2024 er et gratistilbud til barn født 2019 som vil prøve seg på fotball. I Hundvåg IL elsker vi fotball og vil at flest mulig barn skal få oppleve gleden av å være i aktivitet sammen med andre og bli med kjent ball, bevegelse og den fantastiske idretten vår. Knotteskolen er ledet av Michael Reeve Moller, som har med seg hjelpetrenere fra ungdomsavdelingen.

 

Sted: 3er-baner (halvsirkel) på Sport1-banen

Tid: Kl. 16:30-17:30 hver onsdag fra 15. mai til og med 19. juni (6 ganger), før det starter opp igjen etter ferien i august/september

 

Vi gjør alt vi kan for å legge til rette for at barna opplever mestring og har det fint og trygt hos oss. Dette er en ny opplevelse for de aller fleste med mange inntrykk, og vi anbefaler at minst én foresatt er til stede og støtter opp og følger med på sitt barn. Det er viktig at barna har på seg leggbeskyttere og sko som er gode å bevege seg i (helst fotballsko).

 

FOR PÅMELDING, TRYKK HER

 

Spørsmål? Ta kontakt på fotball@hundvagfotball.no